Ceník

REZERVOVAT MASÁŽ

 

„HAMMAM“ 20' 40' 40' + 20'
Prohřátí v Hammam lázních
Turecká lázeň „HAMMAM“ vznikla na základě přísných požadavků islámu na čistotu těla. V samotném Turecku jsou lázně využívány jako místo společenského setkání všech bez rozdílu, k relaxaci a prevenci proti nemocím. V proslulých tureckých lázních „HAMMAM“ se neumývá pouze tělo. V horku a páře probíhá i duchovní proměna. Tisíciletá tradice tureckých lázní je nyní přijímána jako žhavá novinka v nejlepších světových Wellness Spa Centrech.
380,- 580,-
Hammam a peeling & pěna pro 1 os.     1880,-

 

FILIPÍNSKÉ MASÁŽE 30´ 60´ 90´ 120´
Hlava a obličej (olejová masáž)
Tato masáž je účinná a jemná metoda působící na nervový systém, která ulevuje od napětí a stresu, kterému jsme neustále vystavováni. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění. Působí jako opravdový lék na různé bolesti a napětí ve svalech hlavy a krku. Při této masáži se zbavíte psychické zátěže a budete se cítit jako znovunarození. Masáž je také prospěšná díky tomu, že se praktikuje na částech, které jsou důležitými energetickými centry. Pokud je člověk ve stresu, hromadí se v těchto oblastech napětí, které zapříčiňuje spoustu dalších bolestí. Masáž obličeje má podle mnoha masérů ze všech druhů masáží nejblahodárnější a maximálně relaxační účinky. Vzhledem k tomu, že na obličeji je ohromné množství nervových receptorů, ovlivňuje masáž obličeje nejen nervový systém, ale i celé tělo. Na rozdíl od jiných částí těla jsou svaly v obličeji připojené do kůže, a proto přímo ovlivňují náš vzhled. Náš obličej odráží nálady a emoce. Stres a napětí může mít na náš vzhled nepříznivý dopad. Masáž toto napětí uvolňuje a výraz ve tváři se změkčí. Svalová tkáň v obličeji s věkem oslabuje, kolem úst, očí a na čele se objevují jemné vrásky. Masáž obličeje pomáhá oddálit proces stárnutí, neboť díky ní se zlepší krevní oběh, pružnost svalů a masírovaná osoba se pak cítí skvěle a září zdravím. O výborných účincích na vlasy a pokožku není sporu. Hmaty se provádí plynule a některé partie se při této masáži nerozdělují, tím dochází k lepší relaxaci. Masáž obličeje je výborná nejen pro ženy, ale svými neuvěřitelnými relaxačními účinky i pro muže.
680,-      
Nohy (celé nohy)
Masáž nohou je prováděna od přední strany stehen přes nárty, lýtka až po konečky prstů u nohou. Masáž je skvělá na prokrvení a působí blahodárně na lymfatický systém. Při masáži nohou se vmasíruje přírodní masážní olej z výtažků kokosu a používá se thajský balzámu z eukalyptu, rozmarýnu, máty, květu kaštanu a borovice. Vůně přírody pak bude dokreslovat jedinečnou atmosféru celé masáže.
680,-      
Filipínská klasická masáž zad a nohou
Tato masáž je účinná metoda působící na nervový systém a pohybový aparát. Jemná masážní technika také pomáhá rozproudit mízní systém a tak podporuje tok lymfy. Tím dochází k odstraňování škodlivin – toxických látek. Dále pak dochází k uvolnění svalů a blokád. Při vlastní masáži pak pomocí hmatů maséra očekávejte zlepšení krevního oběhu, regulaci a zdokonalení funkce autonomního nervového systému a odstranění bolesti. Působí skvěle na svaly dolních končetin, hýžďového svalstva, oblast zad. Přes intenzitu této techniky, není klasická masáž vyčerpávající pro maséra ani pro masírovaného. Při masáži se využívá účinků speciálních přírodních olejů, kdy masér pracuje tak, aby se olej dostal co nejhlouběji do kůže. Při masáži nohou se používá thajský balzám z eukalyptu, rozmarýnu, máty, květu kaštanu a borovice. Masáž je výborná svým působením, klienti při ní někdy i usínají často při prvních hmatech maséra a po masáži cítí výraznou psychickou úlevu. Při pohledu na dobrého maséra při práci, máte pocit, že klasická masáž je vlastně meditací. Klienti ji vnímají velmi příznivě a jsou překvapeni, jak jemnou metodou se jim dokáže ulevit od bolesti.
  1380,-    
Filipínská masáž „Pinoy Hilot“
Pinoy Hilot v překladu znamená „filipínská masáž“. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších masáží, a to především z důvodu její komplexnosti. Tato masáž patří mezi tzv. tlakové masáže, kdy silným tlakem na sval dojde k jeho uvolnění a následné relaxaci. Tlak u masáže lze přizpůsobit dle požadavků klienta. Masáž je prováděna od kořínků vlasů až po konečky prstů. Proto také dochází k celkovému prokrvení a následnému uvolnění organismu. Masáže přinášejí celkové zklidnění nejen organismu, ale i mysli. Odstraňují únavu, ochablost, ztuhlost či bolestivost svalů. Blahodárně působí na celkovou kondici organismu, regenerují pokožku a navozují příjemnou náladu. Během jedné až dvou hodin strávených na masáži tak nasajete téměř mýtickou atmosféru, která z Vás udělá alespoň na chvíli úplně jiného člověka – během této doby totiž dokážete opravdově relaxovat a nasát spoustu pozitivní energie.
  1480,- 1880,- 2180,-
Filipínská sportovní masáž
Můžeme jednoznačně říci, že sportovní masáž má nevyčíslitelný kladný účinek na sportovní výkon sportovce. A to jak amatéra, tak zejména profesionálního. Sportovní masáž je také jediný povolený „doping“, který má ovšem navíc i velice příjemné účinky na psychiku sportovce. Sportovní masáž má velice kladné fyzické účinky, které přímo ovlivňují sportovní výkon a následně i další průběh po sportovním výkonu. Pomáhá nám zejména udržet fyzické, mentální i emoční zdraví. Nepostradatelnou roli hraje při udržování svalů na vrcholu jejich flexibility při připravované zátěži. Sportovní masáž dále snižuje nervozitu před připravovaným výkonem. Udržuje sportovce mentálně čilého, ale zároveň klidného a soustředěného na sportovní výkon. Sportovní masáž se přizpůsobuje sportovnímu výkonu i jednotlivému sportovci. Zejména vhodná je u „amatérských“ sportovců, kdy udržuje tělo a svaly v takovém stavu, aby nedocházelo k poranění – natažení svalů. Dopřejte svému tělu tu správnou masáž po sportovním výkonu! Uvidíte, jak se uleví vašim unaveným svalům. Masáž je díky svým hmatům razantnější nežli klasická masáž. Hmaty se provádí plynule a partie se při této masáži rozdělují, čímž dochází k lepší regeneraci. Mnoho blokací máme způsobeno stresem, nejen sportovním výkonem, a jak známo stres blokuje nejen nervová centra. Také proto začíná být tato masáž tak oblíbená. Určitě nelze opomenout účinky masáže na tukové buňky ze zvlákněného podkoží a stimulování podkožní struktury pro lepší podkožní metabolismus a zlepšení odtoku nežádoucích látek – masáž zbavuje tělo toxických látek. Jejím účinkem dochází i ke stimulaci metabolismu v organismu a jeho regeneraci. Dále pomáhá podporovat imunitní systém a aktivovat jej. Základní masérské hmaty, postup při celkové masáži včetně kontaktu maséra a masírované pro vás bude příjemným zážitkem. Výsledkem je dokonalá masáž harmonizující tělo i mysl.
    1680,-  
Royal masáž s nahřátými bylinnými měšci
Je to technika omlazení, při které za použití bylinných měšců dochází k příjemné detoxikaci. Tato masáž činí tělo pružné, zabraňuje otékání kloubů, vylučuje toxiny z těla, zlepšuje krevní oběh, posiluje imunitní systém a zpomaluje proces stárnutí, kladně působí i na vzhled a psychiku. Bylinná masáž je starobylá metoda, při které se používají plátěné měšce, naplněné směsí více než dvaceti druhů léčivých bylin a trav s aroma látkami dle šest století starých receptur. Přikládání bylinných měšců /nahřátých v parní lázni/ na problémová místa na těle pomáhá uvolňovat bolest a napětí ve svalech. Dodává též energii unaveným svalům po namáhavých činnostech. Měšec se skládá z více než sto druhů léčivých bylin: bylina PLAI, která aktivně podporuje odstranění svalového napětí a podlitin, KURKUMOVÝ OLEJ může například vyřešit kožní problémy a také zajistit zpevnění a vyhlazení pokožky, CITRUS KAFFIR ulevuje od nevolnosti, CRYPTOLEPIS BUCHANNAI ROEM může uvolnit napjaté svaly a přinést následně i duševní relaxaci. Kromě toho budou pohmožděniny a podlitiny léčeny rostlinou CURCUMA AROMETICA SALISB. PAČULI A KAFR odstraňují příznaky nastydnutí a revitalizují srdeční cévy. Budete se rovněž cítit uvolněněji díky příjemné vůni. V kombinaci s tradiční FILIPÍNSKOU MASÁŽÍ prožijete dokonalý pocit celkového uvolnění a pohody, tělesné i duševní harmonie.
    2080,- 2480,-

 

THAJSKÉ MASÁŽE 30´ 60´ 90´ 120´
Hlava a obličej (tonizující masáž s peelingem)
Masáž obličeje má ze všech druhů masáží nejblahodárnější a maximálně relaxační účinky, především na centrální nervovou soustavu. Vzhledem k tomu, že na obličeji je ohromné množství nervových receptorů, ovlivňuje masáž obličeje nejen nervový systém, ale i celé tělo. Na rozdíl od jiných částí těla jsou svaly v obličeji připojené do kůže, a proto přímo ovlivňují náš vzhled. Náš obličej odráží nálady a emoce. Stres a napětí může mít na náš vzhled negativní dopad. Masáží uvolňuje napětí vzniklé stressovými situacemi. Svalová tkáň v obličeji s věkem oslabuje, kolem úst, očí a na čele se objevují jemné vrásky. Masáž obličeje pomáhá oddálit proces stárnutí, neboť díky ní se zlepší krevní oběh, pružnost svalů a masírovaná osoba se pak cítí skvěle a září zdravím. Masáž obličeje je výborná nejen pro ženy, ale svými neuvěřitelnými relaxačními účinky i pro muže. Tato masáž se vřele doporučuje buď jako doplněk k jiným masážím, nebo jako samostatná masáž. Touto procedurou Vám bude pleť očištěna za pomocí jemného peelingu, tonizována (zpevnění a zkvalitnění odolnosti) a k dokonalému psychickému uvolnění pomůže thajská masáž obličeje a hlavy.
680,-      
Nohy (reflexní masáž chodidel)
Jsou lidé, kteří preferují masáž nohou jako jednu z vrcholných klasických thajských masáží. My Vám tuto masáž velmi doporučujeme. Jedná se o stimulaci vegetativních bodů jednotlivých lidských orgánů spojenou s masáží svalů lýtek, vmasírování přírodního masážního oleje do chodidel a v neposlední řadě protažení a uvolnění jednotlivých prstů na noze. Před masáží Vám masérka opláchne a osuší nohy, masáž proběhne vleže či sedě, podle potřeby. Masáž nohou má velmi uvolňující účinek a působí nejen fyziologicky (jak tomu věří východní kultury), ale i psychicky a antistresově (jak se o tom jistě osobně přesvědčíte). Půl hodina jistě stačí. se provádí postupem kde dochází ke stimulaci podkožní tukové struktury a ovlivňuje se hluboký krevní a lymfatický systém. Kompresní hmaty mají příznivý vliv na podkožní metabolismus. Při masáži se také aktivují hluboké svalové struktury a dochází k výborné regeneraci a relaxaci nejen chodidel ale i oblasti holeně a lýtka. Blahodárných účinků je mimo jité dosaženo i díky použití speciálních krémů, silicových olejů a dalších příměsí k uvolňující a posilující masáži, při níž se spojuje požitek z vůně s ozdravnou silou dotyku. Blahodárné vlastnosti olejů můžete využít k léčbě běžných zdravotních obtíží, k posílení fyzické a duševní pohody, ale i ke zpříjemnění mnoha stránek svého života. Takto mocné silice jsou darem přírody pro duši i tělo. Na prstech a plosce nohy masér aktivuje masáží reflexní zóny pomocí speciálních technik, které respektují jak fyziologii člověka, tak reflexní body či umístění meridiánů. Výsledkem je poté dokonalá masáž harmonizující mysl i fyzickou část člověka. Reflexologie spojená s lehkou a osvěžující masáží, která povzbuzuje pokožku od prstů u nohou až ke kolenům.
680,-      
Thajská klasická (na sucho bez oleje)
Vaše tělo bude podrobeno systematické tlakové masáži od temene hlavy přes šíji, páteř a zádové svaly. Zvláště příjemné je pak promasírování paží a nohou, včetně jednotlivých prstů, kterými masáž začíná. Závěrečné protažení Vám připomene, jak málo jste pružní. U této masáže nejde o klasickou regeneraci a uvolnění namožených svalů, jde o celkové fyzické a psychické uvolnění a protažení – dostanete se do stavu, v jakém se nacházejí po delším cvičení aktivní cvičenci jógy. Realizaci doporučujeme v absolutním klidu a ve stavu maximálního uvolnění, do kterého Vás v průběhu masáže dostane masérka. Pokud budete mít pocit, že skoro spíte, že se Vám svět vzdaluje, dosáhli jste spolu s masérkou správného stavu. Nebojte se dát masérce posunkem najevo nepříjemnou bolest, či jiné nepříjemné pocity. Pak si lehnete na záda na lůžko a necháte se unášet masáží. Určitě doporučujeme masáž v trvání 1,5 hod, aby mohly být některé úkony opakovány a jejich účinek tak dotažen do dokonalosti. Labužníci pak absolvují masáž dvouhodinovou.
  1380,- 1780,-  
Thajská olejová (středně intenzivní masáž)
Tato masáž je prováděna s pomocí z přírodního kokosového masážního oleje, jehož vůni si budete moci vychutnat. Vaše tělo bude tak jako v případě klasické thajské masáže podrobeno systematické tlakové masáži od temene hlavy přes šíji, páteř a zádové svaly. Zvláště příjemné je pak promasírování paží a nohou, včetně jednotlivých prstů, kterými masáž začíná. U této masáže jde již více o klasickou regeneraci a uvolnění namožených svalů, ale současně budete podrobeni tlakovým masážním jako u masáže klasické, tlak bude mírnější a jemnější, ale i tak jde o celkové fyzické a psychické uvolnění a protažení. Tato masáž se provádí v absolutním klidu a ve stavu maximálního uvolnění, do kterého Vás v průběhu masáže dostane masérka. Nebojte se dát masérce posunkem najevo nepříjemnou bolest, či jiné nepříjemné pocity. Lehnete na záda na lůžko a necháte se unášet masáží. U této masáže doporučujeme masáž v trvání 1,5 hod.
  1380,- 1680,- 2080,-
Thajská relaxační (jemná masáž)
Tato masáž je na rozdíl od thajských klasických masáží více relaxační a méně invazivní. Masérky nepoužívají tlakovou metodu, věnují se více uvolnění svalového tonusu, uvolnění duše je u všech masáží samozřejmostí. U této masáže je použit speciální olej dovezený z Thajska. Tento působí na Vaše tělo relaxačně, antistresově, vhodně působí na pleť a celkově ji přírodními produkty zklidňuje. I když je v průběhu masáže použito větší množství oleje, tento se postupně vmasíruje a vsákne do pleti. Na závěr Vás masérka vytře dosucha ručníkem, v žádném případě se nemusíte obávat znečištění Vašeho oblečení použitým olejem. Protože i tato masáž působí krom těla i na duši, doporučujeme dobu trvání 1,5 hod., ale i hodina Vás jistě uspokojí a poskytne velmi intenzivní zážitek. Vyvinutá jako zázračná kúra proti studenému počasí. Tato masáž polaská a uvolní Vaše napjaté svaly hebkým olejem a zlepší tělní metabolismus.
  1380,- 1680,- 2080,-
Antistress (horní polovina těla - záda, krk, šíje, hlava a ruce)
Hodinová masáž ramen, šíje, hlavy a zad perfektně odstraní stres a dodá Vám novou energii. Jste podrobeni systematické tlakové masáži od temene hlavy přes šíji, páteř a zádové svaly. Zvláště příjemné je pak promasírování paží. Můžete čekat maximální uvolnění horní části těla. Nohy jsou zde pouze krátce promasírovány bez oleje s lehkým protažením. U thajské antistresové masáže se masérka zaměřuje především na všechny zatuhlé body v oblasti zad a má dostatek prostoru se jim věnovat důkladněji.
  1280,-    
Revival (thajská olejová m., reflexní m. nohou a m. hlavy a obličeje)
Tato speciální masáž je dána časem i způsobem provedení. V první fázi budete podrobeni klasické thajské masáži za použití oleje. V momentě Vaší plné spokojenosti Vám masérka provede půlhodinovou masáž nohou a chodidel a aby toho příjemného nebylo dost, budete za pomoci speciálně k tomu určených krémů podrobeni závěrečné masáži obličeje, která působí jak na pleť, tak na mimické svaly. Spojení tří základních typů masáží. Tradiční klasická thajská s olejem, reflexní masáž nohou, úžasně uvolňující masáž obličeje.
      2480,-

 

Havajská masáž „Lomi Lomi“ 30´ 60´
Záda 680,-  
Záda a nohy
Havajská masáž „LOMI LOMI“ je terapie už odpradávna praktikovaná na Havajských ostrovech, Nejčastěji přímo v přírodě pod volným nebem.
Umění havajské masáže se předávalo z generace na generaci, vychází z tradiční havajské filozofie „Huna“, což značí „Očím nepoznané, viditelné jen srdci“. Základy terapie „LOMI LOMI“ spočívají na použití speciálních havajských technik masáže předloktím, které díky své rytmice a provedení, mají vysoký terapeutický a relaxační účinek. Provedení masáže je ovlivněno tradičním havajským tancem. Masáž je zaměřena na oblast zad a nohou, stimuluje krevní a lymfatický oběh, hluboce relaxuje a harmonizuje tělo i mysl, odstraňuje svalovou bolest, únavu a napětí. Speciální exotická aromaterapie umocňuje pocit klidu a pohody. Tato masáž je označována za perlu mezi ostatními terapiemi. Uvolňuje kloubní spojení díky protahovacím prvkům masáže. Tuto masáž doporučujeme i při bolestech pohybového aparátu a k regeneraci organismu po sportovní zátěži. V neposlední řadě detoxikuje organismus. Je vhodná jako doplňková podpůrná masáž v boji s celulitidou a otoky dolních končetin. Pro havajské techniky je typické využití rytmických pohybů celého těla, práce předloktím a hranou ruky. Masáž je zaměřena na oblast zad a zadní část nohou. Využívá dlouhé podélné tahy předloktím podél páteře, které protáhnou zkrácené svaly a dále uvolňující techniky na oblast lopatek, ramen a krční páteře. Masér se snaží harmonizovat provedení s dechovým stereotypem klienta. Následuje masáž nohou zezadu, v níž jsou taktéž typické dlouhé podélné tahy předloktím a protahovací techniky.
  1280,-

 

LÁVOVÉ KAMENY 30´ 60´ 90´ 120´
Záda 880,-      
Záda a nohy   1480,-    
Celotělová masáž (vč. hlavy a obličeje)
Masáž lávovými kameny je terapie už od pradávna praktikovaná na Havajských ostrovech.
U nás se poprvé objevuje jako novinka. Tato procedura dokonale prohřívá a relaxuje unavený organismus a využívá i léčebné techniky havajské masáže. Nahřáté lávové kameny masérka pokládá přímo na tělo klienta, dalšími kameny je prováděna samotná masáž. „HOT Stones“ mají pozitivní energetickou vibraci, která harmonizuje tělesné i psychické procesy ve Vašem těle. Po této celotělové masáži se budete cítit jako znovuzrození. Masáže, prováděné pomocí teplých kamenů nebo přikládáním vzácných kamenů na tělo, byly oblíbené již u starých Inků, Mayů, v Mezopotámii, v Indii a v Číně.
    1880,- 2180,-

 

FIJI RITUÁLY A ZÁBALY 90´ 120´
Fiji Rituál (celotělový zábal s krém. peelingem)
Tato speciální procedura pozitivně působí na vzhled a elasticitu vaší pokožky, kdy zcela přírodní přípravky s kokosovým olejem a speciálním tělovým máslem DILO, zlepšují prokrvení povrchu těla a přispívají k vyloučení toxických látek nahromaděných v epidermu. Dále hluboce hydratují a vyživují pokožku vitamíny. Prostřednictvím jemného krémového peelingu se pokožka nejprve důsledně očistí a při aplikaci se odstraní nejen staré kožní buňky, ale dochází také k hloubkovému čistění pórů. Zábal je doprovázen přiložením lávových kamenů na některá místa na těle.
Nelze opomenout kosmetický účinek procedury především v prevenci proti celulitidě, která jak známo vzniká především v souvislosti s usazováním odpadních látek v podkoží, což bývá důsledkem stresu, nevhodné skladby jídelníčku, nedostatkem pohybu, ale také každé onemocnění nás organismus negativně ovlivní, neboť zatěžuje náš lymfatický systém. Chce–li klient, ošetříme pokožku hlavy kokosovým olejem, jenž velmi účinně regeneruje a vyživuje vlasovou pokožku včetně vlasových kořínků. Masáž může klient dle domluvy absolvovat i bez použití kokosového oleje. Masáž hlavy je účinná a jemná metoda působící na nervový systém, která ulevuje od napětí a stresu, kterému jsme neustále vystavováni. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění. Vzhledem k tomu, že na obličeji je ohromné množství nervových receptorů, ovlivňuje masáž obličeje nejen nervový systém, ale i celé tělo. Blahodárné vlastnosti oleje lze využít k posílení fyzické i duševní pohody. Klienti oleje vnímají velmi příznivě a jsou překvapeni, jak dokáže tělo regenerovat a uvolnit se. Zábal s masáží je vhodný nejen pro ženy, ale svými relaxačními a antistresovými účinky i pro muže.
2180,-  
Cukrový vánek (celotělový zábal s peelingem z cukrové třtiny a kokosu, masáž hlavy a šíje)
Tato speciální kůra, je natolik příjemná a harmonizující, že si jí oblíbíte hned při první návštěvě u nás v Orient Spa. Jedná se o kompletní očistu, detoxikaci a následnou hydrataci a prokrvení pokožky, která přináší nejen odstranění staré kůže, ale i relaxaci a uvolnění při únavě a stresu. Nelze opomenout ani preventivní účinek v boji proti celulitidě. Po této speciální proceduře sami pocítíte, jak moc je vaše unavená pokožka revitalizována a vyhlazena. Pozitivně působí na vzhled a elasticitu vaší pokožky také přírodní přípravky dovezené z Fuji s kokosovým olejem a další přípravky obohacené o kokosové mléko, které zlepšují prokrvení podkožních částí těla a přispívají k vyloučení toxických látek nahromaděných v epidermu. Přípravky jsou zásadně bez alkoholových přísad. Nejprve je pokožka hydratována kokosovým mlékem a následně je prostřednictvím peelingu z kokosové třtiny pokožka důsledně očištěna. Při aplikaci se odstraní nejen staré kožní buňky, ale dochází také k hloubkovému čistění pórů. Cukrová třtina na Fidžijských plážích zavlažovaná pacifickým deštěm v kombinaci se směsí oleje z tropických oříšků a ovocných enzymů vyživí pokožku a zároveň posílí její elasticitu, přičemž dodá kůži zdravý a krásný vzhled. Na zábal navazuje masáž šíje a hlavy, při které je používán přírodní kokosový olej, který pokožku hlavy a obličeje dokonale zvláční. Masáž hlavy je účinná a jemná metoda působící na nervový systém, která ulevuje od napětí a stresu, kterému jsme neustále vystavováni. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění. Vzhledem k tomu, že na obličeji je ohromné množství nervových receptorů, ovlivňuje masáž obličeje nejen nervová zakončení v oblasti hlavy a šíje, ale i celé tělo. Blahodárné vlastnosti oleje lze využít k posílení fyzické i duševní pohody. Klienti oleje vnímají velmi příznivě a jsou překvapeni, jak dokáže tělo regenerovat a uvolnit se. Zábal s masáží je vhodný nejen pro ženy, ale svými relaxačními a antistresovými účinky i pro muže.
2180,-  
Coco Wave (celotělová masáž s kokosovými měšci se zábalem)
Kokosová Vlna je celkem devadesáti minutová procedura plná hýčkání, hluboké relaxace a odpočinku, kvalitních originálních kokosových materiálů Pure Fiji.
Celotělová masáž teplými kokosovými měšci je velice luxusní a exotické ošetření těla s výrazným regeneračním účinkem na tělo a mysl.
Tichomořská technika, která fascinujícím způsobem aktivuje všechny buňky v těle a probouzí všechny jeho smysly. Tato neobvyklá regenerační a relaxační technika uvolňuje napětí, zatuhlé svaly a ulevuje od bolesti kloubů. Pomáhá zvyšovat celkovou tělesnou i duševní kondici, napomáhá při regeneraci sil, odstraňuje únavu a pozitivně ovlivňuje psychický stav organismu.
Při rituálu se používají v kokosovém mléce nahřáté ručně vyrobené kokosové měšce, prvotřídní přípravky z panenského kokosového oleje, másla, kokosové drtě a cukrové třtiny. Vše pochází z oblasti FIJI.
Masáž kokosovými měšci startuje samoléčebné a omlazující procesy v celém těle, dodávají mu energii a vitalitu. Je vhodná pro odstranění únavy, napětí a pro celkovou regeneraci, zlepšení koncentrace. Dopřejte si tento nezapomenutelný zážitek.
2280,-  
Tokoriki (krémový peeling s masáží s nahřátými mušlemi)
Rituál Tokoriki je luxusní a exotický rituál, který uvolňuje a regeneruje a díky jemné prosvětlující energii mušlí je také velmi příjemným estetickým zážitkem.
  • Ošetření celého těla peelingem s krystalky cukrové třtiny
  • Hydratace pokožky prvotřídními kokosovými oleji
  • Masáž celého těla horkými mořskými mušlemi
  • Celotělový zábal s aplikací kokosového másla

Celotělové ošetření v délce 120 minut, které obsahuje úvod do ošetření, cukrový peeling, masáž celého těla horkými mušlemi s výjimkou obličeje, nanesení kokosového másla, zábal těla v prostěradle nebo sarongu a harmonizaci na vlasové části hlavy. Masáž samotná trvá asi 70 minut. Procedura je určena spíše ženám a je hluboce relaxační.
Při ošetření pokožky Vašeho těla při této proceduře používáme luxusní přírodní kosmetiku jejímž základem je extra panenský kokosový olej, který je získáván unikátním studeným procesem. Díky této metodě si zachovává všechny živiny, které pak dodá tam, kde je jich nejvíce potřeba. Tato kosmetika je vyráběna přímo na ostrovech Fidži, odkud je také dovážena.

  2880,-
Salt Spa (solný peeling s olejovou střední masáží)
Tato kůra, která je naší specialitou je natolik příjemná, harmonizující a zvláštní, že ji nelze provést za dobu kratší, než 1,5hod. Nejprve Vás čeká celotělový peeling ze solí z Mrtvého moře a zábal. Sůl z mrtvého moře prokrvuje a zjemňuje kůži celého těla, podporuje obnovu kožních buněk a látkovou výměnu, uvolňuje bolest těla a svalů, redukuje únavu a stres. Po zábalu Vás čeká celotělová thajská masáž s olejem. Tato kůra má nejen relaxační, ale téměř lázeňský účinek, proto jej název. Používáme zásadně přípravky bez alkoholových a mentolových přísad. Všechny přípravky jsou přírodní a ke všem druhům pleti se chovají neutrálně. Masérka Vám před kůrou umožní otestovat každý přípravek. Protože Thai Spa je velmi individuální, máte možnost konzultace o jednotlivých kombinacích a způsobech provedení u některého z našich pracovníků.
1980,- 2480,-
Slim massage (masáž zaměřená na problematické partie)
Jedná se o tlakovou masáž složenou z anticelulitidní kůry a lymfatické masáže. Její účinek zesilují používané kosmetické prostředky s přírodními výtažky z bylin, koření a kokosového oleje. Masáž je celotělová, ale především zaměřená na problematické partie nohou, stehen, zadečku a spodní části zad. Po této masáži je znatelný pocit zpevnění pokožky, prokrvení problematických partií Procedura je završena speciální prohřívací masážní technikou, která stimuluje odbourávání tuků. Pro dokonalý efekt a znatelné pevnění pokožky, doporučujeme masáž pravidelně opakovat, ideálně v intervalu dvou týdnů.
1980,-  
Sea Spa (bahenní zábal z mrtvého moře s masáží)
Černé bahno z Mrtvého moře Vám nabízí svoje unikátní relaxační a hojivé schopnosti. Černé bahno má blahodárné účinky na lidský organismus. Je zcela specifické a jeho pozitivní zdravotní a relaxační účinky jsou známy již stovky let. Tento přípravek je 100% přírodního původu a pochází z hlubin Mrtvého moře. Minerální bahno z Mrtvého moře obsahuje vysokou koncentraci jedinečných minerálů, stopových prvků a solí jako jsou například: Vápník, Lithium, Hořčík, Mangan, Draslík, Sodík, Brom, Zinek, Stroncium, Chlor, Bór. Bahno má přirozenou čistící schopnost, odstraňuje toxiny z kůže, odumřelé buňky a přebytečnou mastnotu. Termo zábaly z minerálního bahna z Mrtvého moře povzbuzují látkovou výměnu i krevní oběh a zmírňují bolest svalů i kloubů a také působí pro celulitidě. Ve formě tepelné terapie má bahno z Mrtvého moře také vliv na vnitřní orgány. Doba působení je zhruba 20-30 minut. Celkový blahodární efekt terapie je dovršen celotělovou tlakovou masáží, při které se používají jedinečné přírodní kokosové oleje. Tlak a intenzita masáže lze individuálně přizpůsobit. Pro dlouhodobý efekt doporučujeme tuto kůru opakovat v pravidelných intervalech minimálně 1x měsíčně.
1980,- 2480,-

Speciality ORIENT SPA

Balíčky obsahují 40 minut prohřátí v turecké lázni Hammam, 20 minut peeling & pěna, masáž dle vlastního výběru, 30 minut relaxaci s orientálním čajem.

Princess of Asia ( H+P+P + masáž 120´).........................3880,-Kč/210 min.
Budha Sense ( H+P+P + masáž 90´)...............................3480,-Kč/180 min.
Touch of sun ( Hammam 20' + masáž 90´)............................2180,-Kč/140 min.
Aloha (Hammam 20' + masáž 60´)…………………..….…..……....…1680,- Kč/  90 min.   

*H+P+P = Hammam prohřátí + peeling & pěna

SPA SUITE – relaxace pro páry

Tento luxusní balíček pro dva je prováděn v soukromé zóně v historických prostorách ORIENT SPA. Součástí balíčků je vždy:

*Prohřátí v Turecké lázni Hammam před masáží *Masáž dle vlastního výběru *Pleťová maska Orientu *Relaxace s orientálním čajem, ovocná mísa, voda a Spumante Fontezoppa 0,75l

Balíček Passion (90´ masáž)...........................................4880,- Kč/3 hodiny
Balíček Deluxe (90´masáž + solný peeling).......................5880,- Kč/4 hodiny
Balíček Royal (120´ masáž + peeling s pěnou + zábal)......8880,- Kč/5 hodin

Pleťová maska Orientu………........…….180,- (plátýnková) / 280,- (Zlatá maska)

Pleťová maska (plátýnková)

Černé bahno z Mrtvého moře Vám nabízí svoje unikátní relaxační a hojivé schopnosti. Černé bahno má blahodárné účinky na lidský organismus. Je zcela specifické a jeho pozitivní zdravotní a relaxační účinky jsou známy již stovky let. Tento přípravek je 100% přírodního původu a pochází z hlubin Mrtvého moře. Minerální bahno z Mrtvého moře obsahuje vysokou koncentraci jedinečných minerálů, stopových prvků a solí jako jsou například: Vápník, Lithium, Hořčík, Mangan, Draslík, Sodík, Brom, Zinek, Stroncium, Chlor, Bór. Bahno má přirozenou čistící schopnost, odstraňuje toxiny z kůže, odumřelé buňky a přebytečnou mastnotu. Termo zábaly z minerálního bahna z Mrtvého moře povzbuzují látkovou výměnu i krevní oběh a zmírňují bolest svalů i kloubů a také působí pro celulitidě. Ve formě tepelné terapie má bahno z Mrtvého moře také vliv na vnitřní orgány. Doba působení je zhruba 20-30 minut. Celkový blahodární efekt terapie je dovršen celotělovou lymfatickou tlakovou masáží, při které se používají jedinečné přírodní kokosové oleje. Tlak a intenzita masáže lze individuálně přizpůsobit. Pro dlouhodobý efekt doporučujeme tuto kůru opakovat v pravidelných intervalech minimálně 1x měsíčně.

Orientální instantní čaj 250g………….180,-

Wellness balíčky
Ubytování
Prodej přírodní kosmetiky PURE FIJI

O PURE FIJI

Od doby, kdy se ostrované jižního Pacifiku plavili na svých otevřených kánoích napříč oceánem, uplynulo více než tisíc let. Za pomoci hvězd, větru a teplých proudů Tichého oceánu se plavily z jednoho ostrova na druhý. Ještě před osídlením ostrovů Pacifiku unášely teplé mořské proudy stejným způsobem „flotily" exotických ořechů, tzv. „drift nuts“. Následně pak byly vyplaveny na písčité pláže pacifických ostrovů. Jejich obyvatelé záhy objevili unikátní vlastnosti těchto ořechů a začali je používat k čištění, zjemnění a ochraně pokožky těla a vlasů.

Společnost Pure Fiji Vám přináší to nejlepší z těchto starobylých tradic v kombinaci s pokročilou technologií pro dnešní přírodní péči o tělo. Naše přírodní produkty pochází z darů Země a Tichého oceánu a poskytují vše, co je potřebné pro unikátní přírodní péči o tělo.

Nabízíme vám kompletní řadu přírodních kosmetických produktů s obsahem unikátních rostlinných výtažků. Exotické rostliny jsou na ostrovech Fiji sbírány ručně, aby byly zachovány všechny jejich živiny a zaručena nejvyšší kvalita. Oleje jsou pak lisovány za studena. Cukrová třtina, papaya, ananas, mučenka a zelený kokos jsou sbírány a čerstvé během několika málo hodin zpracovány, aby byly zachovány obsažené účinné látky.

Exotické ořechy, které jsou vysoce ceněny pro své léčivé a regenerační účinky, dokonale vyživují, hydratují a chrání pokožku. Hlubokomořské rostliny zaručují ochranu před stárnutím pleti způsobeném slunečním zářením a jedinečná tráva NGI, která roste v blízkosti mořského příboje, umožňuje intenzivní hydrataci a zvláčnění kůže.
Tak to je tajemství našeho receptu na zdravou a krásnou pokožku.

Do našich aktivit se snažíme zapojit co možná nejvíce místních obyvatel. Bez spolupráce s nimi bychom nebyli schopni existovat, ani se rozvíjet.

VŮNĚ

KVĚT POMERANČE, MANGO, BÍLÝ ZÁZVOR, ANANAS, KOKOS, GUAVA, PLUMÉRIE, NONI, KARAMBOLA, ROYAL KOKOS, MORINGA, LIMETKA

Více informací o kosmetice a aktuální nabídce se dozvíte u nás na recepci.

EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Možnost platby Benefity a Passy

  • Le Cheque Dejeuner
  • Sodexo Pass – Dárkový Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Holiday Pass, Relax Pass
  • Edenred
  • Benefity a.s.
  • Befity Plus